Om stugorna

OM STUGORNA

Våra stugor är tillgängliga mellan första maj och sista september varje år. Välkomna att boka veckovis eller dygn.

Stugorna är utrustade med sängar med madrasser, kuddar och täcken.  Dusch med toa finns. Kallt och varmt vatten. Stugorna ska städas innan avresa eller kan beställas av husvärden och kostar från 250 kronor.

Ett vindskydd med grillplats finns till förfogande i direkt anslutning till stugorna.


STUGAN "LINDAN"

4 SÄNGPLATSER. PRIS PER DYGN: 500:- / PER VECKA: 2500:-


Lindan på 35 kvm byggde vi 1995/96. Den är fullt utrustad för självhushållning. Köket är fullt utrustat för fyra personer. Det finns plats för en extra bädd för 100:- per bädd och dygn. I Lindan får inga husdjur bo. Toa och dusch finns. TV finns. En liten altan finns med bord och stolar.

STUGAN "TROST ERKÄS"

5 SÄNGPLATSER PRIS PER DYGN: 600:- / PER VECKA: 2800:-


Trost Erkäs på ca 55 kvm byggdes 1800-talet och renoverades 1994/95 och är fullt utrustat för självhushållning. Köket är fullt utrustat för fem personer. Det finns plats för 2+ extrabäddar för 100:- / bädd och dygn. Toa och dusch finns. TV finns. Husdjur är välkomna i denna stuga.STUGAN "HJORT-BRITTAS"

4 SÄNGPLATSER PRIS PER DYGN: 500:- / PER VECKA: 2500:-


Hjort-Brittas är stugan med den härliga utsikten. Sitt på den rymliga altanen och njut! Stugan är fullt utrustat för självhushållning. Det finns plats för 1+ extrabädd för 100:- / bädd och dygn. Toa och dusch finns. TV finns. Husdjur inte välkomna i just denna stuga.BILDSPEL LINDAN

BILDSPEL TROST ERKÄS

BILDSPEL HJORT-BRITTAS